NVN forum
http://forum.nvn.nl/

★★ Altruïstische nierdonor nodig ★★
http://forum.nvn.nl/viewtopic.php?f=14&t=5313
Pagina 1 van 1

Auteur:  shiva11 [ di apr 17, 2018 10:09 pm ]
Berichttitel:  ★★ Altruïstische nierdonor nodig ★★

Dag iedereen!

Ik weet niet zeker hoe ik dit verzoek correct moet formuleren omdat het niet iets is dat ik ooit eerder heb gedaan. Ik gebruik Google Translate omdat ik een Indiase ben (mijn man is Nederlands), sorry voor de slechte Nederlanders. Ik weet niet zeker of dit de juiste plaats is om dit te plaatsen, verwijder het of stuur me een bericht als dit zo is.

Ik ben een 29-jarige vrouw en mijn nieren zijn 3 jaar geleden onverwachts mislukt. Sindsdien leef ik van dialyse en heb ik een niertransplantatie nodig voor een goed leven.

De gemiddelde levensduur van een persoon bij dialyse is 5 jaar en ik ben er al 3 jaar mee bezig, dus statistisch gezien heb ik nog 2 jaar te gaan :( Daarom is dit een wanhopige oproep voor hulp.

Mijn bloedgroep is B + en mijn lichaam kan een nier van een bloedgroep van B + of O + accepteren. Het geslacht van de donor doet er niet toe.

Verspreid dit bericht alstublieft, alsjeblieft, ik zou heel dankbaar zijn. Als jij of iemand die je kent bereid zou zijn om een ​​nier aan een vreemdeling te schenken, ben je geweldig en welkom om mij via een persoonlijk bericht te bereiken.

Aarzel ook niet om mij een bericht te sturen met betrekking tot andere wegen die ik kan volgen. Ik ben al op een transplantatielijst :)

vriendelijke groeten en wens me geluk jongens :)

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/